B&B Goutte à Goutte Vogezen

 B&B Goutte à Goutte in de Vogezen

 B&B/ Chambres d’hôtes in de Vogezen

B&B/ chambres d’hôtes  Goutte à Goutte in de Vogezen. Een Nederlandse chambres d’hôtes in de Vogezen. Gevestigd in een Vogezenboerderij uit 1823 en sfeervol ingericht tot B&B /chambres d’hôtes met 4 gasten kamers. B&B Goutte à Goutte in de Vogezen is ook geschikt als groeps accomodatie. Om u het gehele jaar als gast te  ontvangen voor uw vakantie in de Vogezen. U bent van harte welkom.

B&B, chambres d'Hôtes Goutte à Goutte in de Vogezen B&B Vogezen De Vogezen

Smaakvol B&B en Pension in de Vogezen

Ons smaakvol  B&B en pension is centraal gelegen in de Hoge Vogezen. Op een hoogte van 740 meter  aan een rustig  landelijk weggetje net buiten het dorp  Cornimont. Ondertussen genietend van de rust en de natuur met een prachtig uitzicht. Bovendien kunt u activiteiten zoals wandelen, fietsen en mountainbiken  direct starten vanuit de chambes d’hôtes.

Voor u als gast zijn er 4 sfeervolle gasten kamers (chambres d’hôtes ). Voor onze gasten is er een  gezellige huiskamer met houtkachel en zithoek voor ontbijt en diner. Gratis WIFI. Tevens is er een goed gevulde koelkast voor het lessen van uw dorst. Elke dag verzorgen we voor u ontbijt, diner en lunchpakketten.
U kunt  tijdens uw verblijf in onze B&B  heerlijk genieten van de tuin met vele zitjes. Een groot  terras en een veranda. In de tuin kunt u tevens gebruik maken van de houtgestookte  hottub met ons eigen bronwater om heerlijk te ontspannen.

B&B Goutte à Goutte, de hottub B&B Goutte à Goutte in de Vogezen

Nederlandse B&B/chambres d’hôtes  in de Vogezen….

Onze Nederlandse B&B Goutte à Goutte is gelegen in de prachtige  Vogezen. Daarom kan U  het hele jaar heerlijk komen wandelen, fietsen, mountainbiken in de Vogezen. Vooral toeren met motor of auto in de Vogezen biedt  mede vanuit onze B&B of chambres d’hôtes vele mogelijkheden. Bovendien kunt U  de Elzas voor de wijnroute en de vele Vogezen dorpen bezoeken.

In de wintermaanden kunt U  wintersporten  in de Vogezen. Vooral zijn skiën, snowboarden en langlaufen zeer geliefd om in de Vogezen te beoefenen. Bovendien  is sneeuwschoenwandelen in de de winter een prima mogelijkheid in de Vogezen.

Kortom,  B&B  Goutte à Goutte  biedt  de perfecte plaats voor uw korte of lange vakantie, weekendje weg en  overnachtingen tijdens uw doorreis.  U kunt  in onze B&B ook verblijven met een groep. Vooral om te genieten van de prachtige Vogezen en om er bovendien even helemaal tussen uit te zijn.

 Voor sfeervol overnachten en vakantie  in de Vogezen

Heerlijk wandelen in de Vogezen. Fietsen of mountainbiken in de Vogezen. Toeren met uw motor of auto. Wintersporten in de Vogezen zoals skiën, langlaufen, snowboarden. Tevens veel mogelijkheden voor sneeuwschoen wandelen in de Vogezen.

Kortom nog veel meer… bij B&B Goutte à Goutte in de Vogezen. Voor  heerlijk overnachten en  vakantie in de Vogezen………..
U bent het gehele jaar van harte welkom.

  de Vogezen B&B Goutte à Goutte in de Vogezen

http://devogezen.nl/Accommodaties/bed-and-breakfast-chambres-d-hotes

Share