B&B Goutte à Goutte Vogezen

Een smaakvol pension in de Vogezen

       B&B Goutte à Goute in de Vogezen 

Chambres d’hôtes (B&B) in de Vogezen

B&B Goutte à Goutte in de Vogezen, een Nederlandstalige chambres d’hôtes in de Hoge Vogezen. Gevestigd in een  Vogezenboerderij gebouwd in 1823. Authentiek gerenoveerd
en sfeervol ingericht tot B&B (chambres d’hôtes). Om u het gehele jaar als gast
te mogen ontvangen voor uw vakantie in de Vogezen.

Ons smaakvol pension is centraal gelegen in de Hoge Vogezen op een hoogte van 740 m aan een rustig landelijk weggetje, net buiten het dorp Cornimont.  Al uw activiteiten zoals wandelen, fietsen en mountainbiken kunt U direct starten vanuit de B&B.

Voor onze gasten zijn er 3 sfeervolle ingerichte kamers (chambres).  Er is een gezellige  gasten huiskamer voor ontbijt en diner, met een houtkachel en zithoek.
Gratis WIFI. Rondom de B&B is een grote tuin met vele zitjes, een heerlijk terras
en een overdekte  veranda. Onze houtgestookte hottub met eigen bronwater  in de tuin, om even heerlijk te ontspannen. Elke dag verzorgen we voor onze gasten ontbijt, diner ( tables d’hôtes ) en lunchpakketten.

B&B Goutte à Goutte is gelegen in de prachtige Hoge Vogezen. Waar u o.a. het hele jaar
heerlijk kunt wandelen, fietsen, mountainbiken. Toeren met motor of auto
in de Vogezen  biedt vanuit onze B&B (chambres d’hôtes) tal van mooie
mogelijkheden over de vele cols, naar de Elzas voor de wijnroute en de vele Vogezen dorpen.

In de wintermaanden kunt volop wintersporten  op de vele nabij gelegen  pistes  in de Vogezen. Skiën, snowboarden, langlaufen en  sneeuw wandelen  behoort tot vele mogelijkheden.

Kortom, de perfecte plaats voor uw korte of lange vakantie, weekendje weg,
overnachtingen tijdens uw doorreis.  Genietend van de prachtige omgeving  en
om er even helemaal tussen uit te zijn.

  B&B Goutte à Goutte in de Vogezen  Een slaapkamer van het pension Goutte à Goutte in de Vogezen  Onze nieuwe hottub in de tuin, om heerlijk te ontspannen.

Nederlandstalige B&B in de Vogezen

 Voor Wandelen, fietsen, mountainbiken. Toeren met uw motor of auto. Wintersporten, skiën, langlaufen, snowboarden en raquettes wandelen (sneeuwschoen wandelen) in de Vogezen.

En nog veel meer… bij B&B Goutte à Goutte in de Vogezen. Voor een heerlijke vakantie in de Vogezen………..U bent het gehele jaar van harte welkom.

  de Vogezen

Share