B&B Goutte à Goutte Vogezen

Een smaakvol pension in de Vogezen    B&B Goutte à Goutte in de Vogezen

Chambres d’hôtes (B&B) in de Vogezen

B&B Goutte à Goutte in de Vogezen. Een Nederlandse chambres d’hôtes in de Vogezen. Gevestigd in een  Vogezenboerderij  uit 1823 en sfeervol ingericht tot B&B (chambres d’hôtes). Om u het gehele jaar als gast te  ontvangen voor uw vakantie in de Vogezen.

Ons smaakvol pension  is centraal gelegen in de Hoge Vogezen. Op een hoogte van 740 meter aan een rustig  weggetje net buiten  Cornimont. Direct genietend van de rust en de natuur. Mede daardoor kunt u activiteiten zoals wandelen, fietsen en mountainbiken  starten vanuit de chambes d’hôtes.

Voor u als gast zijn er  3 sfeervolle  gasten kamers (chambres d’hôtes ). Een gezellige huiskamer  met houtkachel en zithoek voor ontbijt en diner. Gratis WIFI.  U kunt gebruik maken van de tuin met vele zitjes. Een groot  terras en een veranda. De hottub in de tuin, om heerlijk te ontspannen. Elke dag verzorgen we  voor U ontbijt, diner ( tables d’hôtes ) en lunchpakketten.

B&B Goutte à Goutte is gelegen in de prachtige  Vogezen. Daarom kan U  het hele jaar
heerlijk  komen  wandelen, fietsen, mountainbiken. Toeren met motor of auto
in de Vogezen  biedt  mede vanuit onze B&B (chambres d’hôtes)  vele mogelijkheden.  Tevens kunt U  de Elzas voor de wijnroute en de vele Vogezen dorpen bezoeken.

In de wintermaanden kunt U  wintersporten  in de Vogezen. Skiën, snowboarden, langlaufen en  sneeuw wandelen  behoort  daarom tot vele mogelijkheden.

Kortom, de perfecte plaats voor uw korte of lange vakantie, weekendje weg en
overnachtingen tijdens uw doorreis. Om te genieten van de prachtige Vogezen  en
om er even helemaal tussen uit te zijn.

  B&B Goutte à Goutte in de Vogezen  Een slaapkamer van het pension Goutte à Goutte in de Vogezen  Onze nieuwe hottub in de tuin, om heerlijk te ontspannen.

Nederlandstalige B&B in de Vogezen

           Sfeervol overnachten in de Vogezen

Voor wandelen, fietsen, mountainbiken in de Vogezen. Toeren met uw motor of auto. Wintersporten zoals skiën, langlaufen, snowboarden en sneeuwschoen wandelen in de Vogezen.

En nog veel meer… bij B&B Goutte à Goutte in de Vogezen. Voor een heerlijke vakantie in de Vogezen………..U bent het gehele jaar van harte welkom.

  de Vogezen

http://devogezen.nl/Accommodaties/bed-and-breakfast-chambres-d-hotes

Share