Reserveringen

Wilt u  enkele nachten of langer  bij ons in de prachtige Vogezen komen  logeren?  Voor o.a. wandelen, fietsen, mountainbiken. In de winter voor  skiën, langlaufen of sneeuwwandelen. Overnachten in  Goutte à Goutte tijdens  uw doorreis op de vakantie.  Of om er eventjes lekker tussenuit te zijn. Reserveer dan  een kamer in onze  chambres d’hôtes voor een heerlijk vakantie gevoel.

Tijdens de maanden juli en augustus geldt een minimum verblijf van 2 aaneengesloten nachten. In de  B&B ontvangen we kinderen in de leeftijd  vanaf 10 jaar en ouder. Op de dag van aankomst is uw kamer en B&B Goutte à Goutte vanaf  16:00 uur voor U beschikbaar.

Adres voor inlichtingen en reserveren

B&B Goutte à Goutte
Ben en Carla Laan
7  Chemin  Des Gouttes
88310 Cornimont
Telefoon: 0033 329 249 717
Email:  info@goutte-a-goutte.com
Sirennummer: 528.763.741

Reserveren

U kunt uw reservering maken via  het email adres. Even contact met ons opnemen per telefoon. Of via het  contact formulier op deze pagina.  Zodra u van ons een bevestiging heeft gekregen per mail  is uw reservering definitief. Bij reserveren vragen we een aanbetaling.

Wij zijn  bijna het gehele jaar  voor U geopend. Elke avond wordt er voor de gasten gekookt, echter kunnen we met dieetwensen en allergieën geen rekening houden. Van 13 november tot  20 december 2019 ontvangen we even geen gasten. U kunt wel via mail uw reserveringen plaatsen.

de tables d'Hôtes in de Vogezen  Hottub bij B&B Goutte à Goutte in de VogezenB&B in de Vogezen  sneeuwwandelen in de Vogezen

U kunt ook via onderstaand formulier contact met ons opnemen:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Share