Reserveringen

Wilt u  enkele nachten of langer  bij ons in de prachtige Vogezen komen  logeren?  Voor o.a. wandelen, fietsen, mountainbiken. In de winter voor  skiën, langlaufen of sneeuwwandelen. Overnachten in  Goutte à Goutte tijdens  uw doorreis op de vakantie.  Of om er eventjes lekker tussenuit te zijn. Reserveer dan  een kamer in onze  chambres d’hôtes voor een heerlijk vakantie gevoel.

Tijdens de maanden juli en augustus kan er niet  voor 1 nacht worden gereserveerd. Mits er toevallig een kamer vrij is in onze agenda  op last minute basis. Onze B&B is niet geschikt voor kinderen onder de 6  jaar. Op de dag van aankomst is uw kamer en B&B Goutte à Goutte vanaf  16:00 uur voor U beschikbaar.

Adres voor inlichtingen en reserveren

B&B Goutte à Goutte
Ben en Carla Laan
7  Chemin  Des Gouttes
88310 Cornimont
Telefoon: 0033 329 249 717
Email:  info@goutte-a-goutte.com
Sirennummer: 528.763.741

Reserveren

U kunt uw reservering maken via  het email adres. Even contact met ons opnemen per telefoon. Of via het  contact formulier op deze pagina.  Zodra u van ons een bevestiging heeft gekregen per mail  is uw reservering definitief. Bij reserveren vragen we een aanbetaling.

Wij zijn het gehele jaar  voor U geopend. Elke avond wordt er voor de gasten gekookt.

slaapkamer Goutte à Goutte  Ben en Carla LaanHottub bij B&B Goutte à Goutte in de Vogezen    sneeuwwandelen in de Vogezen

U kunt ook via onderstaand formulier contact met ons opnemen:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Share