B&B in de Vogezen

Een sfeervol B&B in de Vogezen

 B&B Goutte à Goutte in de Vogezen B&B Goutte à Goutte in de Vogezen

B&B/ chambres d’hôtes  in de Vogezen

B&B Goutte à Goutte in de Vogezen. Gelegen op een hoogte van 750 meter ligt onze B&B boerderij uit 1823.   Waar het leven is als  in ………..de Vogezen

Onze B&B is gelegen  aan een rustig landelijk doodlopend weggetje. Genietend van de stilte en de rust. Direct gelegen aan diverse wandelroutes.  Daarbij een prachtig uitzicht op het terras. Een heerlijke tuin en vele zitjes.

Het gebied Les Gouttes ligt net buiten het dorp Cornimont, een dorpje van ± 3.800 inwoners. Op de 10.000 m2 grond bij de B&B  lopen enkele beekjes en ontspringen meerdere bronnen. Deze bronnen leveren ook het water voor B&B  Goutte à Goutte.

In de Vogezen….

De Vogezen is een beschermd natuurgebied. Het gebied is bergachtig met hoogten tot 1460 meter. Het heeft vele  bossen en grote weidegebieden met verrassende vergezichten waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Daarbij genietend van de heerlijke stilte om U heen.

De omgeving biedt veel mogelijkheden voor natuurliefhebbers, sporters en andere levens genieters.  Wandelen, fietsen, mountainbiken kan  vanaf het voorjaar t/m november.  Wintersport en skiën, langlaufen  in de wintermaanden. Wandelen in de sneeuw met raquettes ( sneeuwschoenen  wandelen) in de wintermaanden. Vanaf half december tot eind maart.

          Ben en Carla Laan van Goutte à Goutte  

B&B/Chambres d’hôtes in de Vogezen

Zelf zijn we v.a. 1998 regelmatig op vakantie geweest in de geweldige Vogezen. Een fantastische gebied met nog veel ongerepte natuur. En een zeer afwisselende omgeving. Sindsdien de plek en omgeving in ons hart gesloten.

Stilletjes is er  toen een droom ontstaan…….
Ruim  13 jaar geleden  is deze werkelijkheid geworden.
Met veel liefde en plezier, willen wij u laten  meegenieten van deze idyllische plek en de prachtige omgeving. Waar voor iedereen voldoende te beleven is. Een plek en omgeving waar wij met heel veel plezier ons werk zien al een grote hobby.  Het gehele jaar door.

Wij hopen u graag  te mogen verwelkomen in onze sfeervolle  B&B in de Vogezen, waar u zich als gast zeker thuis zult gaan voelen en toch op vakantie bent. We verzorgen u graag tijdens  uw verblijf met ontbijt en diner. Uiteraard  vertellen we u de mooiste plekjes in onze prachtige omgeving.

Ben en Carla Laan
B&B Goutte à Goutte in de Vogezen
telefoon 0033 329249717

B&B Goutte à Goutte in de Vogezen…..
Voor sfeervol overnachten  in de Vogezen

   wintersport in de Vogezen B&B Goutte à Goutte in de Vogezen Nederlandse Chambres d'hôtes Goutte à Goutte in de Vogezen

http://www.devogezen.nl

Share