B&B in de Vogezen

Een sfeervol pension in de Vogezen

B&B Goutte à Goutte in de Vogezen

B&B  in de Vogezen

B&B Goutte à Goutte in de Vogezen. Gelegen op een hoogte van 750 meter ligt onze B&B boerderij uit 1823.   Waar het leven is als  in ………..de Vogezen,

Het gebied Les Gouttes ligt net buiten het dorp Cornimont, een dorpje van ± 3.800 inwoners. Op de 10.000 m2 grond bij de B&B  lopen enkele beekjes en ontspringen meerdere bronnen. Deze bronnen leveren ook het water voor B&B  Goutte à Goutte.

De  Vogezen

De Vogezen is een beschermd natuurgebied. Het gebied is bergachtig met hoogten tot 1460 meter. Het heeft vele  bossen en grote weidegebieden met verrassende vergezichten waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Daarbij genietend van de heerlijke stilte om U heen.

De omgeving biedt veel mogelijkheden voor natuurliefhebbers, sporters en andere levens genieters.  Wandelen, fietsen, mountainbiken kan  vanaf het voorjaar t/m november. Skiën, langlaufen en wandelen in de sneeuw met raquettes in de wintermaanden. Vanaf half december tot eind maart.

          Ben en Carla Laan van Goutte à Goutte  

Chambres d’hôtes in de Vogezen

Zelf zijn we v.a. 1998 regelmatig gast geweest in de geweldige Vogezen. Een fantastische gebied met nog veel ongerepte natuur. En een zeer afwisselende omgeving. Sindsdien de plek en omgeving in ons hart gesloten.

Stilletjes is er  toen een droom ontstaan…….
Sinds  ruim 11 jaar  is deze werkelijkheid geworden………..
Met veel liefde en plezier, willen wij u laten  meegenieten van deze idyllische plek en de prachtige omgeving, waar voor iedereen voldoende te beleven valt. Een plek en omgeving waar wij met heel veel plezier ons werk zien al een grote hobby.  Het gehele jaar door.

Wij hopen u graag  te mogen verwelkomen in onze sfeervolle  B&B in de Vogezen, waar u zich als gast zeker thuis zult gaan voelen en toch op vakantie bent. We verzorgen u graag tijdens verblijf met ontbijt en diner. Uiteraard  vertellen we u de mooiste plekjes in onze prachtige omgeving.

Ben en Carla Laan
B&B Goutte à Goutte in de Vogezen
telefoon 0033 329249717

 

http://www.devogezen.nl

Share