Routebeschrijving

Routebeschrijving naar de B&B in de Vogezen

B&B Goutte à Goutte in de Vogezen

Routebeschrijving met de Auto (vanuit Utrecht ± 625 km)

De routebeschriijving naar B&B Goutte à Goutte in de Vogezen:

1) Breda – Antwerpen – Brussel – Namen – Luxemburg of

2) Maastricht – Luik – Luxemburg
dan Metz – Nancy – Epinal – Remiremont (richting Mulhouse)

Net voor Remiremont de afslag Mulhouse nemen (N66) , dan rechtsaf richting La Bresse (N417), bij de rotonde La Bresse blijven volgen en tenslotte de D43 nemen richting
La Bresse/Cornimont.

In Cornimont Centre Ville volgen en bij het stoplicht, na de kerk, links afslaan. Meteen de eerste weg rechtsaf nemen (Rue du Droit). Bij de Y- splitsing houdt U links aan, richting Col des Moinats. Na 1,6 km een scherpe bocht naar links nemen bij het bordje Les Gouttes en 1 vuilniscontainer aan uw linkerhand. Er volgen 2 korte bochten. Deze weg volgen tot  huisnr. 7 naar  Goutte à Goutte.  U kunt vanaf de stoplichten in Cornimont  de bordjes naar Goutte à Goutte volgen.

 

We kijken uit naar uw komst……

Goede reis toegewenst. Wij kijken in de middag  vanaf  17:00 uur uit naar uw komst. Bent u al eind van de ochtend of vroeg in de middag in Cornimont aanwezig. Dan  ook nog niet naar B&B  Goutte à Goutte  te komen om alvast even de auto te parkeren of  u om te kleden etc…We hebben de tijd nodig om de kamers en de B&B in orde te maken voor uw komst Tevens zijn we ook afwezig voor onze inkopen en  hebben ook onze privé afspraken.

U kunt in Cornimont uw  auto parkeren op de vele gratis parkeerplaatsen om alvast te gaan fietsen. Om te gaan wandelen staan er in het dorp bij het office du toerisme allerlei wandelingen op de muur, die u kunt gaan wandelen.

Routebeschrijving naar de B&B met navigatiesysteem

Voor de routebeschrijving naar B&B Goutte à Goutte in de Vogezen.
Zoek naar de Chemin des Gouttes in Cornimont. ( niet Goutte l’air  gebruiken)
Of geef deze coördinaten op om huisnummer 7 makkelijk te vinden:
breedtegraad N 47° 58′ 16”, lentegraad E 6° 48′ 55”

Misschien kent uw navigatie chemin des Gouttes  tot nr 5. Dit kunt u ook gebruiken, maar rijdt dan nog even een huis verder door  naar nr 7 op het weggetje. En u komt bij  B&B Goutte à Goutte .

Let op:  Veel navigatie systemen geven bij het dorp Vagney aan om linksaf te slaan. Negeer dit! En doe dit niet.  Het is een route over een onverhard bospad met stenen. Dus bij de rotonde  blijft U over de D43 rechtdoor rijden naar Cornimont. En volg de navigatie niet naar links als dit meerdere malen wordt aangegeven.

Vlieg in Google Earth naar N 47° 58′ 16” E 6° 48′ 55” of klik gelijk door naar Google maps.

Opladen van uw elektrische auto:
In Cornimont is een laadpunt aanwezig voor het opladen van uw auto.
Ook is het mogelijk in La Bresse en Gerardmer.

Reizen met de Trein naar de Vogezen

U kunt ook per trein reizen naar Goutte à Goutte.
Wij komen u graag van het station in Remiremont afhalen ( tegen transfer kosten à € 18,50 enkele reis).  We kunnen u in de middag vanaf 17:00 uur afhalen op het station. Wij stellen het op prijs, als u ons dit tijdig even laat weten.

B&B Goutte à Goutte in de Vogezen
Ben en Carla
7 Chemin des Gouttes
88310 Cornimont – France
T: 0033 329 249 717


Grotere kaart weergeven

http://www.trek11.nl

https://www.devogezen.nl

 

Share