Prijzen

B&B Goutte à Goutte in de Vogezen

Prijzen en overige info over uw verblijf bij B&B Goutte à Goutte in de Vogezen. In onze sfeervolle  Chambres d’Hôtes in de Vogezen kunt  U reserveren o.b.v. logies en ontbijt, half pension of onze diverse arrangementen. Prijzen zijn  exclusief toeristenbelasting.

Prijzen B&B Goutte à Goutte :

Kamers met ontbijt voor 2 personen  € 60,00 of € 75,00  per nacht.
Kamer met ontbijt voor 3 personen € 90,00 per nacht.
Prijs van onze diverse arrangementen  o.b.v.  2 personen per kamer. Zie onze rubriek onze arrangementen* vermeld op de website.

Diner ( exclusief dranken) € 21,00 p.p.
Lunch – picknick pakket € 8,00 p.p.
Toeristenbelasting  per dag € 0,90 per persoon.
Verblijf hond € 4,00  per dag.
Hottub (  warm bronwaterbad in de tuin)  € 20,00. ( van april t/m november)
Frisdranken, bier, wijn etc voor schappelijke prijzen

* Voor alle arrangementen op een kamer van € 75,00 per nacht voor 2 personen geldt een toeslag van € 7,50 p.p. per dag . Voor ’n arrangement of verblijf voor 1 persoon op een kamer berekenen we een extra  toeslag van €15,00 per dag ( max. 1 kamer beschikbaar).

Hottub in de tuin: (  van april t/m november)  Onze hout gestookte hottub wordt met vers bronwater voor U  gevuld en warm gestookt. Op reservering  vooraf of tijdens uw verblijf. Heerlijk relaxen en baden in de buitenlucht in de tuin. Misschien wel met een prachtige sterrenhemel.

  Interieur Goutte à Goutte

Arrangementen  B&B Goutte à Goutte in de Vogezen

Het gehele jaar kunt u onze arrangementen reserveren. U kunt per dag de arrangementen verlengen o.b.v. logies ontbijt of half pension of extra arrangement. Tijdens de winter kunt U gratis gebruik maken van onze beschikbare sneeuw schoenen.

Vogezen Wandel/fiets arrangement

Het gehele jaar door  te reserveren ook voor andere activiteiten.
Ons  4 daags Wandel/ Fiets arrangement v.a. € 222,50 p.p. Het wandel/fiets arrangement  heeft 4x overnachten met ontbijt, 4x diner en dag 2,3 en 4 lunch pakket.

Kamers ( chambres)

B&B Goutte à Goutte heeft  4 kamers voor 2 personen, waarvan 1 kamer voor 2-3 personen. Alle kamers zijn gezellig ingericht, elk met eigen stijl en sfeer. Badjassen, handdoeken en bedlinnen zijn aanwezig.  Een kamer van € 75,00  per nacht voor 2 personen heeft een  badkamer ensuite met uitzicht op de bergen. Een kamer van € 60,00 per nacht gebruikt ook eigen privé sanitair, douche met bronwater en privé toilet net buiten uw kamer. U deelt geen sanitair met andere gasten.

Voor groepen hebben we 4 kamers beschikbaar tot 9 personen. Het sanitair is dan gedeeld vanaf 7 personen, douches en toiletten zijn niet in dezelfde ruimte.

We zijn bijna het hele jaar geopend, want in de Vogezen is in elk seizoen iets te doen. Variërend van wandelen, fietsen en mountainbiken. In de winter voor skiën, sneeuwschoen wandelen en langlaufen.  Kortom……Het hele jaar door komen genieten van de rust en de prachtige omgeving, musea en steden van de Vogezen.

de tables dhôtes   ontbijt en diner

Praktische informatie

Eten en drinken

’s Avonds serveren we een  3 gangen maaltijd, de tables d’hôtes ( met alle gasten aan tafel), waarbij streekgerechten en groentes uit eigen tuin een hoofdrol spelen. Desgewenst kan er vegetarisch gekookt worden. Indien het weer het toelaat wordt er in de zomer  buiten op het fraaie terras  naast het huis gegeten. U kunt ’s morgens tijdens het uitgebreide ontbijt laten weten als u verblijft o.b.v. logies ontbijt, of u ’s avonds aan tafel wilt aanschuiven.

Voor het lessen van de dorst tijdens uw verblijf hebben we een goed gevulde koelkast met  fris dranken, sappen,  water, bieren en wijnen. Middels zelfbediening kunt u hieruit zelf uw dranken pakken tijdens verblijf.  Op verzoek maken we ook een lunch( picknick)pakket  voor u klaar voor onderweg of een dagje in en rondom Goutte à Goutte. Daarom is het in de gehele B&B , in de tuin, op het  terras niet mogelijk  uw eigen dranken, maaltijden, etenswaren, snoep etc. te gebruiken.

Uw hond is ook van harte welkom (na overleg) bij ons  in Goutte à Goutte.  De omgeving leent zich uitstekend om met de hond te komen wandelen. Per dag bereken we € 4,00 voor het verblijf van uw hond.

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van gratis WIFI. Maar  uw telefoons, tablets etc. even niet  gebruiken tijdens het gezamenlijke diner aan tafel. Wel zo gezellig voor uw mede tafelgenoten en de sfeer aan tafel tijdens het diner.

Annuleringsvoorwaarden

U kunt tot 4 weken voor uw  gereserveerde aankomst dag  kosteloos annuleren. Daarna brengen wij bij annulering vooraf of tijdens  uw verblijf, om welke reden dan ook, de kamerprijs voor het totaal gereserveerde aantal nachten in rekening. Ook verplaatsen van de gemaakte reservering, vanaf 4 weken tot de gereserveerde aankomst dag, naar een andere datum  is een annulering en ook dan wordt de kamerprijs voor het totaal aantal nachten in rekening gebracht. Bij reserveren vragen we een aanbetaling middels een bankoverschrijving. We raden u aan een annulering/reis verzekering af te sluiten.

Annuleren als u Corona heeft. Dan gelden onze normale annulering voorwaarden, zoals hierboven beschreven.                                                                                      

B&B in de Vogezen het terras bij Goutte à Goutte B&B Goutte à Goutte in de winter

http://www.devogezen.nl

Share