Toeren met de motor of auto

Motor/ auto rijden in de Vogezen

 een paradijs op de vele cols

 Toeren met de motor / auto in de Vogezen

Motor rijden in de Vogezen. Een ware en unieke belevenis. Genietend van de prachtige natuur, de mooie vergezichten en de vele prachtige bochtjes. B&B Goutte à Goutte ligt centraal in de Hoge Vogezen. Ideaal als thuis basis voor uw motor tochten. Om zo de Vogezen te komen ontdekken. Mooie tochten te maken naar de Elzas en de wijnroute te volgen. Het Duizend meren gebied leent zich uitstekend voor mooie bochtjes en kleine weggetjes.

De Vogezen kent vele vele cols. De bekendste bij de motorrijders zijn de Grand Ballon, Ballon d’Alsace en de Routes des Crêtes. We kunnen u vele routes vertellen waarbij u mooie cols passeert , geniet van het groen en geniet van het heerlijk toeren op uw motor.

De Vogezen hebben een landelijke omgeving met prachtige landweggetjes. Zowel met de auto als met de motor is het er heerlijk toeren. Vele routes langs meren en watervallen. En genietend van de vele uitzichten op de Route des Crêtes en de vele cols in de Vogezen. De mooie slingerende weggetjes over de vele  colls maken u dag geheel compleet.

 toeren met allerlei motoren   Motor rijden in de Vogezen

B&B Goutte à Goutte in de Vogezen

Na een dag toeren kunt u genieten van diverse dranken op het terras of veranda . ’s Avonds kunt u aanschuiven voor de tables d’hôtes. Voor onderweg verzorgen we eventueel uw lunchpakket. Ook kunt u gebruik maken van de hottub in de tuin.

We hebben diverse routes voor u beschikbaar. En we vertellen u graag de mooiste cols en weggetjes. De hoge kammen zijn minder bebost. Dat is goed te zien op de Route des Crêtes, met als mooie punten de Col du Bonhomme en de Col de la Schlucht, bergtoppen  rondom de Hohneck en de Grand Ballon.

U bent van harte welkom om te komen motorrijden in de Vogezen.

 

Motor rijden in de Vogezen    Toeren met de moter in de Vogezen

http://outeyou.com/nl-fr/location/routes/47411418/vogezen?route-type=45

Share