Reserveringen

Inlichtingen/reserveren bij  B&B Goutte à Goutte

Inlichtingen of reserveren bij B&B Goutte à Goutte als u enkele nachten of langer bij ons in de prachtige Vogezen wilt verblijven.  Voor o.a. wandelen, fietsen, mountainbiken. In de winter voor  skiën, langlaufen of sneeuwwandelen. Overnachten in B&B  Goutte à Goutte in de Vogezen tijdens  uw doorreis op de vakantie.  Of om er eventjes lekker tussenuit te zijn. Reserveer dan  een kamer in onze  chambres d’hôtes voor een heerlijk vakantie gevoel.

Voor een verblijf in B&B Goutte à Goutte geldt een minimum  van 2 aaneengesloten nachten. In de  B&B ontvangen we kinderen in de leeftijd  vanaf 10 jaar en ouder. Op de dag van aankomst is uw kamer,  B&B Goutte à Goutte  en ook de parkeerplaats vanaf  17:00 uur voor U beschikbaar.

Adres voor inlichtingen en reserveren

B&B Goutte à Goutte
Ben en Carla Laan
7  Chemin  Des Gouttes
88310 Cornimont
Telefoon: 0033 329 249 717
Email:  info@goutte-a-goutte.com
Sirennummer: 528.763.741

Reserveren

U kunt uw reservering maken via  het email adres. Even contact met ons opnemen per telefoon, we spreken Nederlands. Of via het  invullen en verzenden van contact formulier op deze pagina.  Zodra u van ons een bevestiging heeft gekregen per mail  is uw reservering definitief. Bij reserveren vragen we een aanbetaling.

Wij zijn bijna het gehele jaar voor U geopend. Elke avond wordt er voor de gasten gekookt, Vegetarisch op verzoek. Echter kunnen we met  overige dieetwensen en allergieën geen rekening houden.

de tables d'Hôtes in de Vogezen  Hottub bij B&B Goutte à Goutte in de VogezenB&B in de Vogezen  sneeuwwandelen in de Vogezen

U kunt ook via onderstaand formulier contact met ons opnemen:

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Share